Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack

-50%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack
Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack
Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack
Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack
28 000 Ft
14 000 Ft
Kezdete: 2019.10.01   Vége: 2019.12.18
A vásárlás után járó pontok: 420 Ft
Akcióból hátralévő idő:

Lézeres párbaj a lakásban és a szabadban
Ha imádod a lézeres játékokat, akkor neked való a Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyver, amelyhez nincs szükség vezetékekre vagy különleges öltözékre. A Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopacket csak bontsd ki, és már játszhatsz is. A lézerfegyvert a lakásban és a szabadban egyaránt használhatod. A hatótávolság akár 68 méter is lehet. Választhatsz, hogy egyedül játszol, vagy áthívod barátaidat egy hatalmas összecsapásra. A harcban akár 64 játékos is részt vehet.

Folyamatosan kövesd nyomon az állást
A Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyveren a küzdelem előtt kiválaszthatod, hogy a kék vagy a piros csapattal leszel. Van egy harmadik csapat, a lila, ez a két másikkal áll szemben. A fegyver természetesen fény- és hangeffektekre képes. A kijelzőn nyomon követheted a találatok és az elhibázott lövések számát.Használd ki a Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack képességeit
Ha még jobb szórakozásra vágysz, akkor a Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyvert bluetooth segítségével csatlakoztasd mobiltelefondohoz. A Nerf Laser Ops alkalmazás letölthető Androidra és iOS-re. Ennek segítségével az ellenfeled statisztikáját is láthatod. Ha a GPS-t is bekapcsolod, akkor a térképen követheted ellenfeleid mozgását.

Biztonság a Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyverrel
A Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyver infravörös fénnyel működik ugyanazon az elven, mint a tévé távirányítója. Nem használ káros lézersugarakat, így a játék teljesen veszélytelen.

Korosztály: 8+év


Ezen az oldalon visszárus játékok között
böngészhet jóval a bolti ár alatt!
A játékok újszerű állapotban vannak, amennyiben hibás vagy hiányos a termék, azt feltüntetjük a termék adatlapján!
A termékeknél illusztrált és valós képek is szerepelnek!
Szállítási idő 3 munkanapon belül!

Adatok
Cikkszám
649052